KÉRDŐÍV LEGKEDVESEBB EMLÉKEINKRŐL

A 2017-es Arcadia Nosztalgia Játéktermi Kiállításon Bud Spencerhez és Terence Hill-hez köthető flipper relikviák, pólók és egyéb ajándéktárgyak, zenék (és ételek) is szerepelnek majd. Ez adta az ötletet, hogy rögtönzött felmérést készítsünk a témában - részben a két halhatatlan óriáshoz kapcsolódóan. A kérdőívben a 70-es, 80-as évekből származó, meghatározó popkulturális élményeidre lennénk kíváncsiak (természetesen a flippert leszámítva :) ).

Ez itt a kérdőív.
Köszönjük, hogy a kitöltéssel segíted a munkánkat!:)

A kitöltők között a Bud Spencer ajándéktárgyak hivatalos hazai forgalmazójával, a spencerpolo.hu-val közösen 2, egyenként 20,000 ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki.
Lássuk tehát a nyereményeket! Az első csomagban ezek a kincsek rejlenek: Charlie O'Brien Puffin pólója, egy 3 napos Arcadia belépő, valamint egy eredeti limitált LEGO® Buggy. A másik csomag tartalma: egy sehol nem kapható Rolls-Royce póló - ugye emlékeztek a Nincs kettő négy nélkül című filmre? -, egy 3 napra szóló belépő az Arcadia kiállításra, valamint egy eredeti limitált LEGO® Buggy.

Közép-Európa legnagyobb játéktermi kiállítására (2017 november 3-5.) jegyek elővételben már kaphatóak. A jegyek elővételben kényelmesen megvásárolhatók online, vagy személyesen a rengeteg Interticket jegyiroda valamelyikében - itt választhatsz is egyet magadnak .

További részletekkel, újdonságokkal és visszaemlékezésekkel folyamatosan jövünk majd, az idei géplista első 80 gépéből itt már lehet is csemegézni.