Látogatóink mondták

Látogatói visszajelzések a Flippermúzeumról. Az összes értékelést IDE kattintva tekintheti meg.

“Igazi időutazás”
Nagyszerű fiatalkori emlékek elevenedtek fe a gépeket látva. Kiváló program az egész családnak, azóta is rendszeresen visszajárunk. Kedves, segítőkész személyzet.

“flipper”
Egyedülálló,és kötelező azoknak akik szeretik a flippereket.
Amint tehetem újra menni fogunk ! Köszönet !

csik5

“Felejthetetlen élmény”
Kihagyhatatlan élmény, már a hely atmoszférájáért érdemes ellátogatni, akit meg valaha is vonzott a flipperek világa csak ajánlani tudom.

“Az ország legszórakoztatóbb helye!”
Életem legjobban elköltött 2500Ft-ja volt, hosszú-hosszú órákon keresztül játszottunk a régi és új játékokkal. Egyik klasszabb volt, mint a másik!

“Világszínvonalú szórakozás”
Hihetetlen gyűjtemény, játékgépek és flipperek az elmúlt 100 évből. Kihagyhatatlan mindenkinek, aki valaha közel került ezekhez a különleges gépekhez

“fantasztikus émény...”
4 órán keresztül megszűnt a külvilág, a múzeumi élmény mellett újra gyerekként játszottam, épp csak a nyálam nem csorgott közben... belvárosi, könnyen megközelíthető, igényesen felújított a mellékhelyiség megfelelő, a büfé pont elég... Kiváló év indító időtöltés.

“A tökéletes paradicsom”
Egy hely a múlt hangulatát idézve elrepít minket a 80-as évek játéktermi hangulatába, de minden negatív érzés nélkül. Mivel ez egy interaktív múzeum, ezt azt jelenti, hogy a 130 gépet nem csak nézni lehet, hanem ki is lehet próbálni akár zárásig. Van idegenvezetési lehetőség is, ahol a gépekről egyenként igen részletes információkkal látják el az érdeklődőket, s minden berendezéshez tartozik...