Slash (Guns N' Roses) is flipperezik

Ha annyit mondunk, hogy Slash, valószínűleg mindenkinek egyből az amerikai Guns N' Roses remek egykori gitárosa ugrik be.

 

A brit Slash (Saul Hudson) azonban nem csupán megkapó zenéjével tett szert nagy ismertségre, hanem legendás flipperszeretetével is, hiszen a dalszerző komoly flipperfanatikus illetve gyűjtő hírében áll.

A flipperekkel csak a 90-es évek elején találkozott (már felnőttként), majd hamarosan részt is vett a Data East 1994-es Guns N' Roses flippergépének tervezési munkálataiban. Egyik érdekessége ennek a masinának, hogy a zenekar Ain't Goin' Down című száma egyetlen albumukon sem jelent meg, hanem (nem eredetileg, csak később) kifejezetten a flipperbe szánták, ott csendül fel.
http://www.youtube.com/watch?v=h7xEiZN2wk4 

A Sega 1998-ban kiadott Viper Night Drivin' gépének muzsikáját is ő szolgáltatja - saját együttese, a Slash's Snakepit Speed Parade c. dalával.
http://www.youtube.com/watch?v=KU4mfGE0qW8 

A Slash's Snakepit Be the Ball nótája pedig kimondottan a flipperek és a játék iránti rajongásáról szól.
http://www.youtube.com/watch?v=qdV-oybj9wc 

Első otthoni gépe egyébként a The Addams Family volt, további főbb kedvencei pedig a Funhouse, Party Zone és Jurassic Park; utóbbi kivételével ezek az asztalok (a GnR flipperrel egyetemben) mind kipróbálhatók galériánkban.

2014-2-24